Lördags mys!

Idag vaknade jag av att älsklingen satte sin mobil på ljudlöst, han ville inte väcka mig! Stackarn, försöker att vara tyst så vaknar jag ändå. Men han va så söt, vi hade slut på kaffet så han gick upp till macken och köpte en varsin kopp nymalet kaffe och kom hem och gjorde i ordning frukost! Vilken kille! Nu sitter jag och myser i soffan tänkte ta en promenad snart i det fina höstvädret! På eftermiddagen blir det avfärd till Rättvik och lite marknad med K, sen ska vi ut på bowlingen! Roligt att se lite gamla skolkompisar, gillar hemvändar kvällar =)

Semester!!

Äntligen, om 1 och en halv vecka åker jag, älsklingen, bästa Sara och Stefan till alanya!!


Svampnjure...

Har äntligen fått träffa en njurspeciallist och fått veta vad det är för fel på mina njurar! Medullär svamnjure kallas det, cystor i njurmärgen.. Låter farligare än vad det är med! inget farligt alls faktiskt, bara se till att jag inte får någon infektion i njurar och urin :p stenarna beror på det här med. Skönt att veta vad dom kommer ifrån, tyvärr finns det inte något som kan ta bort dom, enda jag kan testa är att ta en ny medicin, extra magnesium tydligen! Funkar det så kan det bli mindre stenbildning :) hoppas!! Nu ska jag sova är helt slut efter all nervositet och funderingar efter flera år har släppt!!


Lyx frukost!

Självklart lite lyx så här på söndagsmorgonen! Räkmacka!


Lite rast

Sitter på jobbet och rastar lite, skönt att få komma ut och jobba lite extra iaf! Blir tokig att sitta hemma bara! Jobbar till tre idag sen blir det kupolen för att lämna cv på eventuellt nytt jobb :) nice! Lite shopping kanske jag hinner med åxo! Men ska bara köpa en klänning som jag ska ha med mig till Turkiet resten tänkte jag shoppa där nere!! Bara två veckor till avfärd! Så underbart det ska bli!


RSS 2.0